Web sajt za firme

 

WEB SAJT ZA MALU FIRMU, PORODIČNI BIZNIS ILI PREDUZEĆE

 

Izrada websajta je ključna stvar za svakog preduzetnika ili vlasnika preduzeća. Nije važno da li je to mala firma, samostalan preduzetnik ili veliko preduzeće koje posluje već godinama. Danas… svaki kupac, svaka mušterija, svaki poslovni partner i svaki potencijalni poslovni partner očekuje da kada sedne za računar i ukuca naziv vaše firme, da i dobije relevantne informacija o vama, kada ste osnovani, šta radite, čime se sve bavite, koiko imate zaposlenih, ko su vam partneri, koja vam je misija. Sve osnovne podatke, ali što više podataka to bolje!

 

Kada kažemo: “sedne za računar i ukuca naziv vaše firme” nismo mislili da ukuca oblast delovanja, pa se vaša firma pojavi prva na Googlu…to je SEO optimizacija i to je neka sasvim druga oblast o kojoj neće biti reči u ovom članku.

 

Šta vam je potrebno da bi napravili web sajt?

 

 

Prvo, treba da odlučite šta će vaša firma ponuditi na tom web sajtu.

Da li će te prodavati proizvode preko interneta ili će vaš sajt biti informativnog karaktera gde ćete reći svetu, ko ste, šta ste, šta nudite, za koju cenu…

 

Ukoliko se odlučite za prodaju, vaša web prezentacija će ujedno imati i informativni karakter i prodajni.

Ukoliko se odlučite za informativni web sajt (statični), ipak trebate povremeno da ga osvežite i dopunite nekim novim sadržajem.

 

Smislite dobar tekst za vaš sajt, tj. ono što će posetioci pročitati o vama. Naravno, nismo svi u školi bili talentovani za pisanje sastava, tako ni vi verovatno nećete napisati sadržaj prezentacije bolje od profesionalca.

Ima tu dosta posla, od ispravne gramatike do korišćenja ključnih reči koje su važne za pretragu…ali evo nekih saveta za pisanje sadržaja prezentacije, tj. web sajta vaše firme.

 

Ukoliko se odlučite da vam mi izradimo web sajt, uz vašu pomoć i saradnju, dobićete kvalitetan i dobro napisan sadržaj sajta, sa svim SEO aspektima.

 

Da ponovimo…osnovno što vam je potrebno da bi napravili web sajt je:

1. Hosting

2. Ime sajta (domen)

3. Izrada sajta

4. Sadržaj sajta (tekst i fotografije)

 

Napomena: Opširnije o ovoj temi možete pročitati u tekstu "Šta treba da znate pre nego što se odlučite za izradu web sajta".

 

LakoDoSajta.net vam nudi uslugu 3 u 1
HOSTING + DOMEN + IZRADA
i sve to već od 150 evra/god.

 

zanimljivo

Kako zaraditi od web sajta
Puno ljudi počne da bloguje verujući da je to lak način da se zaradi novac – samo napišite nešto zanimljivo, ubacite neke reklame na stranicu i valjaćete se u besplatnom novcu u trenu oka. Kao...
Wordpress - Kompletan vodič za početnike
Wordpress je najjednostavnija i najmoćnija platforma za blogovanje koja je danas dostupna, i podržava preko 50% svih blogova. Čini uređivanja sadržaja lakim za svakoga.
Zašto morate posedovati websajt kako biste uspeli u poslu?
U svetu, pa i kod nas u Srbiji, vaše preduzeće mora imati web prezentaciju. Iako ne zarađujete preko sajta ili ne prodajete robu i usluge “online”, web sajt je neophodan kako bi služio kao viz...
Koliko je važan websajt za vaš posao?
U današnje vreme, pretpostavljamo da svaka, iole ozbiljna firma, poseduje web sajt, jel tako? Nije, ako poverujemo istraživanju agencije Ipsos iz 2013. godine, 55% malih preduzeća NEMA web prezent...
Kako izabrati ime za sajt?
Biranje domena, tj. imena sajta je isto toliko važno koliko i odabir imena vaše firme. Čak u nekim primerima, kompanije su menjale naziv u naziv web sajta, jer su ih više prepoznavali po nazivu do...